Ohjelma-arkisto

Ohjelma-arkistosta löydät viimeisimmät lähetyksemme video-on-demand:ina, eli voit katsoa niitä milloin haluat, haluamallasi laitteella.

Ota yhteyttä, jos haluat kopion vanhemmasta ohjelmasta.

 

 

Uffe och Sikke på Kulturhuset Karelias scen

Uffe Enberg och Sixten Lundberg är en komiker/musiker-duo , som har uppträtt tillsammans i ungefär fyra år. Ungefär är också ordet som kanske bäst beskriver herrarnas show, för ofta blir det till att improvisera och använda tillfälleskomik, varvat med illustrerande sångsnuttar och alltifrån rock-klassiker till opera.
Duon har gjort ca: 50 spelningar tillsammans, så det har blivit en självklarhet att läsa av varann och i flygande fläng kontra vad den andra säger i en sorts västnyländsk slapstick-komik.
Sixten Lundberg är känd från otaliga föreställningar på Svenska Teatern och dubbningar i radio och Tv, men mest känd är han nog som "Grottmannen",en monolog han spelat på Svenska Teatern långt över 400 gånger.
Uffe Enberg är mest känd som gitarrist i Paul Oxley`s Unit, och spelar fortfarande och sjunger i flere andra bandsammanhang, men gör också trubadurspelningar.
Tillsammans har Enbää å Lumbää hittat ett samspel, som kan få det mest allvarliga stenansiktet att spricka upp i ett brett smil, eller varför inte ett ljudligt skratt åt dom vardagstokigheter som serveras i showen.

Kulturhuset Karelia