Programarkiv

I programarkivet finns de senast visade programmen tillgängliga en tid framöver som video-on-demand, dvs du kan se på dem när du vill, på vilken apparat du vill.

Kontakta oss ifall du vill ha en kopia av ett äldre program.

 

 

Uffe och Sikke på Kulturhuset Karelias scen

Uffe Enberg och Sixten Lundberg är en komiker/musiker-duo , som har uppträtt tillsammans i ungefär fyra år. Ungefär är också ordet som kanske bäst beskriver herrarnas show, för ofta blir det till att improvisera och använda tillfälleskomik, varvat med illustrerande sångsnuttar och alltifrån rock-klassiker till opera.
Duon har gjort ca: 50 spelningar tillsammans, så det har blivit en självklarhet att läsa av varann och i flygande fläng kontra vad den andra säger i en sorts västnyländsk slapstick-komik.
Sixten Lundberg är känd från otaliga föreställningar på Svenska Teatern och dubbningar i radio och Tv, men mest känd är han nog som "Grottmannen",en monolog han spelat på Svenska Teatern långt över 400 gånger.
Uffe Enberg är mest känd som gitarrist i Paul Oxley`s Unit, och spelar fortfarande och sjunger i flere andra bandsammanhang, men gör också trubadurspelningar.
Tillsammans har Enbää å Lumbää hittat ett samspel, som kan få det mest allvarliga stenansiktet att spricka upp i ett brett smil, eller varför inte ett ljudligt skratt åt dom vardagstokigheter som serveras i showen.

Kulturhuset Karelia